Dag-Workshop

 

Deze workshops van Christer zijn zeer krachtig!

 

We zullen de workshops starten met een aantal simpele Qi-Gong oefeningen onder leiding van Toni, waarmee we beginnen het systeem te openen en ons zo comfortabel te voelen in lichaam en ruimte. Daarna zal het roer over worden genomen door Christer en zal de energie geleidelijk aan worden opgebouwd om zo onze diepere stukken, waar we vaak al tijden voor weglopen, naar boven te halen en zo te helen. Dit kan intens voelen, maar hoe minder de weerstand is des te beter. Het idee is te zijn met wat opkomt, ermee te ademen en vervolgens los te laten. Hoe meer we dit durven toe te laten, zonder oordeel, des te meer kan Christer voor ons betekenen. Tijdens het hele proces zal hij alles aan lage vibratie (karma, pijn en emoties) die niet meer dienen overnemen en voor ons afvoeren. Hij doet dit in razendsnel tempo.

 

 

Er zullen in deze setting oefeningen gedaan worden waarbij we ons openen en één van de tools die Christer vaak gebruikt is klank. Naast dat hij deze zelf maakt vind hij het belangrijk dat de deelnemers hier zelf ook aan deelnemen, dit zodat er ruimte ontstaat in het systeem (het gaat hierbij om het maken van simpele klinkers). Hierdoor leren we om onze eigen ruimte in te nemen.

 

Deze workshops zijn puur gericht op het loslaten van alle ballast en het thuiskomen bij jezelf. Hierdoor zal je steeds meer leren leven vanuit je kern en het leven in al zijn lagen moeiteloos ervaren.

 

Voor nieuwe data kunt u kijk in de "agenda".

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23