Ontmoetingsdag

 

 

 

Op zaterdag 13 oktober zal Nordic Shamanism in samenwerking met Rosability, in Groningen een ontmoetingsdag houden: Deze open dag zal in het teken staan van ontmoeten!

 

In de tijd dat Christer en ik samenwerken zijn we al veel mensen tegengekomen. Natuurlijk is het daarbij fijn om jullie met elke sessie weer stappen vooruit te zien maken in jullie ontwikkeling, maar daarnaast creëren we bij deze ook een andere setting om in samen te komen.

 

Er zal deze dag een gratis lunch en avondmaal verzorgt worden en er is een lounge ruimte waar we samen kunnen komen om o.a. muziek te maken. Neem voor deze gelegenheid dan ook als je komt en het leuk vind je instrument(en) mee om samen te "jammen". Alle instrumenten zijn welkom. Keyboards, didgeridoos, gitaren, fluiten, drums, violen, alles kan. Het is daarmee een dag, die we gedeeltelijk samen dragen. Wij geven de setup, echter de sfeer creëren we gezamenlijk.

 

Christer kennende zal hij natuurlijk niet stil zitten en zullen wij voor de mensen die ons nog niet kennen verkorte sessies aanbieden van 15 minuten daarnaast zal er in de avond een workshop van 1 á 2 uur worden georganiseerd. Dit alles voor hele scherpe prijzen, namelijk: 10,- euro voor de sessies en 15,- voor de workshop.


Naast deze sessies en workshop van Christer zal er ook een workshop Tai-Chi door mij, Toni, worden gegeven en een workshop Yin Yoga door mijn vriendin, Nynke. Daarnaast is er een Handleester aanwezig en ook Rosa zal sessies en een workshop verzorgen. Kortom een dag voor heling en gezelligheid. Wees welkom en neem eventueel vrienden en familie mee.

 

 

 

 

Het Programma

 

 

 

Christer

Rosa

Janet

Toni

Nynke

Lounge Space

 

11:00 -13:00

 

Privé sessies van Christer van 15 á 20 min. 

 

 

11:00 -13:00

 

Privé sessies van Rosa

15 á 20 min

 

11:00 -13:00

 

Privé sessies van Janet

15 á 20 min

 

11:15 -12:30

 

Workshop Tai Chi

 

Toni

 

11:00 - 13:00

 

Aanwezig

 

11:00 -13:00

 

Relaxen en muziek maken/

luisteren

13:00 – 1400

Samen lunchen

13:00 – 1400

Samen lunchen

13:00 – 1400

Samen lunchen

13:00 – 1400

Samen lunchen

13:00 – 1400

Samen lunchen

13:00 – 1400

Samen lunchen

 

14:00 -16:00

 

Privé sessies van Christer van 15 á 20 min. 

 

 

14:00- 15:00

 

Privé sessies van Rosa

15 á 20 min

 

14:00 -16:00

 

Privé sessies van Janet

15 á 20 min

 

14:00 - 1600

 

Aanwezig

 

14:00 -15:00

 

Workshop Yin Yoga

 

Nynke

 

 

14:00 -16:00

 

Relaxen en muziek maken/ luisteren

 

16:00 -18:00

 

Privé sessies van Christer van 15 á 20 min. 

 

 

16:00 -17: 30

 

Workshop Loving me

 

Rosa

 

 

16:00 - 17:00

 

Privé sessies van Janet

15 á 20 min

 

16:00 - 18:00

 

Aanwezig

 

Aanwezig

 

Aanwezig

16:00 – 18:00

 

Relaxen en muziek maken/ luisteren

18:00 -19:00

Samen eten

18:00 – 19:00

Samen eten

18:00 – 19:00

Samen eten

18:00 – 19:00

Samen eten

18:00 – 19:00

Samen eten

18:00 – 19:00

Samen eten

 

19:30 – 21:30

 

Avond Workshop Christer

 

 

19:00 – 21:30

 

Aanwezig

 

19:00 – 21:30

 

Mogelijk aanwezig

 

 

 

 

 

19:00 – 21:30

 

Aanwezig

 

 19:00 – 21:30

 

Aanwezig

 

19:00 – 21:30

 

Gesloten

 

 

 

 

Privé Sessie Rosa

 

 

Rosability

Rosability is een organisatie waar Rosa werkzaam is. De visie van Rosability is gericht op vrijheid en zingeving in de breedste zin van beiden woorden. De vrijheid waar het om gaat is volledig kunnen zijn in het moment en te kunnen kiezen hoe jij je leven inricht. Wat maakt jou nu echt gelukkig.

Wanneer het gaat om (opnieuw weer) zingeving aan je leven te geven wordt je hier automatisch blij van. Rosability zet zich in voor plezier, inzicht, bewustwording en opheffen van oude trauma’s en blokkades zodat je weer je levenspad kan volgen in een fijne flow.

 

Rosability organiseert diverse cursussen zoals Body, Mind & Soul, Loving Me, Happy Breath en Trancereizen. Op de website kunt u hier meer over lezen en u zich aanmelden.

 

Over Rosa

Op een intuïtieve wijze gaat Rosa te werk. Zij vind het leuk om de uitdaging waar je mee zit boven te krijgen en te kijken hoe deze het beste

opgelost, getransformeerd of eerst alleen aangekeken kan worden. Zij ondersteund je graag bij wat je op dit moment nodig hebt om een stapje verder te komen.

 

Individuele sessie – Reading  - van Rosa

Om kennis te maken kan je een individuele reading krijgen. Hierbij kan er gewerkt worden met inzicht gevende kaarten.

 

Rosa spiegelt je terug wat er op dit moment speelt en ook welke trauma’s of gebeurtenissen uit het verleden je nu belemmeren om helemaal in je flow te komen.

 

Individuele sessie – Healing – van Rosa

Hierbij mag aan het licht komen wat jou op dit moment belemmerd om te stralen en helemaal jezelf je zijn. Je kan er ook voor kiezen om iets op te ruimen waar je nu echt helemaal klaar mee bent. Ik combineer diverse healing methode’s zoals onder andere reiki, soul body fushion, sjamanisme, bron healing en healthy flow healing om jou te ondersteunen bij dit proces. Ik kan je lichaam scannen op daar waar de energie geblokkeerd is en weer mag gaan stromen.

 

Prijs: 10,-
Lengte: 15 tot 20 min

 

 

Privé Sessie Janet

 

Je handen laten lezen door Janet

Laat me je handen zien en ik vertel je iets over je manier van communiceren, je behoeften, je impulsen, je creativiteit of je gronding. Uiteraard moet je niet verbaasd zijn als ik je toch iets ga vertellen over je levenssnelheid, je ademhaling of manier van liefhebben. Of over je omgang met anderen, je directheid of mate van……….

 

Kortom het kan overal over gaan. Waar het zeker over gaat, is over jou. Jij, hier en nu!

 

Over Janet

Janet is een opgeleid handleeskundige, vier jaar studie met scriptie, onderzoek en heel veel huiswerk. Yep. Jij kan het ook leren.

Inmiddels 14 jaar later in de tijd lees ik graag kort de hand en reis rond met mijn  slaapautootje. Bij mij kun je terecht voor maximaal een kwartier of nog eerder zodra het kwartje valt. Dat is soms al na 1 minuutje.

Ik kietel, daag uit en ontmoet je graag.

 

Prijs: 10,- of minder (afhankelijk van de tijdsduur)

Lengte: 15 of korter   

 

 

 

 

Workshop Tai-Chi Toni

 

Tai Chi

 

Tai-Chi Is een bewegingsleer met enorme diepgang.

 

De Chinese vertaling van het woord zou je kunnen omschrijven als "The Grand Ultimate", wat wil zeggen; alles zit er in. Alles tussen hemel en aarde. Tai-Chi wordt daarom al duizenden jaren beoefend, en met een reden! De oefeningen zijn er op gericht om het lichaam te openen, gezonder te maken en te versterken, maar tegelijkertijd is het ook een verlichtingsleer.

 

Door middel van intentie en beweging wordt energie door het lichaam heen gestuurd, blokkades die energetische of fysiek aanwezig zijn worden losgemaakt en er ontstaat weer een betere doorstroming in de meridianen (energiebanen van het lichaam). Dit heeft ook weer direct of indirect invloed op de organen en daarmee de emoties. Door deze laatste in balans te brengen zal je een dieper contact met jezelf en je omgeving ervaren. Lichaam, geest en ziel komen samen.

 

Werkwijze Toni

 

In de lessen die ik geef maak ik mensen bewust van hun lichaam en hoe de energie stroomt, daarmee is mijn focus vrij therapeutisch. Een interessant fenomeen waar ik gebruik van maak is vrije beweging, dit wil zeggen dat je met je gedachten en een geïnitieerde beweging een oefening op gang brengt, maar daarna het lichaam en het systeem meer vrijheid geeft waardoor de krachten in het lichaam behoorlijk toenemen. Het lichaam heeft namelijk een bewustzijn van zichzelf en een helend eigen vermogen, hier maken we gebruik van. Dit is niet alleen een hele speelse manier van trainen maar ook een hele effectieve. Via mijn begeleiding neem ik mensen dieper mee hun eigen systeem in, om zo bewuster te worden en eventueel te helen wat we tegen komen.

 

Mocht het jullie wat lijken, wees dan welkom om deze dag gratis aan te sluiten. Op deze open dag zal ik een aantal principes van deze vrije beweging meegeven, evenals een dieper inzicht in wat Tai-Chi in fundament is.

 

 

 

Workshop Yin Yoga Nynke

 

Yin yoga is een zachte yogavorm waarbij je 3 tot 5 minuten in elke houding blijft. Door de tijd te nemen, bereik je het bindweefsel en meridianenstelsel in je lichaam. Bij veel mensen zitten hier emoties en spanningen opgeslagen, wat zich kan uiten in fysieke of mentale klachten.

 

Yin yoga helpt je te ontspannen in het huidige moment en kan je leren om met liefde en acceptatie naar jezelf te kijken. Wil je ervaren wat Yin yoga voor jou kan betekenen? Dan ben je meer dan welkom!

 

Ik ben Nynke, een Yin yoga docente in opleiding bij De Nieuwe Yogaschool. Dit pad ben ik opgegaan, omdat ik voel dat deze yogavorm heling kan geven. Persoonlijk helpt het mij om er te zijn met alles wat er is en zonder oordeel mijn lichaam en geest te observeren.

 

Ik verheug mij erop om mijn passie voor yoga met jullie te mogen delen en het docentschap te mogen oefenen op de Open Dag van Rosability.

 

                                                                  

 

                              

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23