Bedrijven


Ondersteuning bij bedrijfsvoering.

 

Om het moment dat een bedrijf in de running is, is het van essentieel belang dat alle gezichten en facetten van het bedrijf de zelfde kant op staan, welke doelstelling het ook mag hebben. Op het moment dat er ergens een inbalans ontstaat is er remming.

Alles dient op de juiste wijze samen te komen.

 

Dankzij de haarscherpe gevoeligheid die Christer heeft weet hij gemakkelijk op alle facetten van u bedrijf in te scannen en weet precies te vertellen waar het niet stroomt.

Er zou bijvoorbeeld iets met een personeelslid kunnen zijn, maar ook het product en de ingang tot de markt worden onder de loep genomen.

Christer is een man die altijd direct tot op de bodem van het probleem duikt, en helpt u deze op te lossen.

Hij geeft advies en tips over dat wat minder goed loopt, maar geeft ook aan wat wel klopt.

 

Christer heeft zelf jaren lang in het bedrijfsleven gezeten en heeft daarmee verstand van zaken.

Jaren lang werkte hij als verkoper voor grote en kleinere bedrijven gewerkt en later ook als freelancer. Veel van de problematiek die in bedrijven speelt heeft hij dan ook direct, of indirect mee gemaakt.

 

Door het totaal pakket wat hij aanbied, helpt hij u inzicht te krijgen in de verbeterpunten en help richting te geven daar waar zaken voorheen nog niet helder waren. Op deze manier krijgt u uw bedrijf weer op de rails of krijgt u weer de power en focus waarnaar u streeft. Daarnaast kan Christer ook beginnende bedrijven goed ondersteunen door inzichten en richtlijnen naar voren te brengen bij het opzetten van de gehele business.

Tevens kan hij ondersteuning geven bij het energetisch schoonmaken van u bedrijfspand of per personeelslid advies en heling geven, mocht daar interesse voor zijn.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toni Bruinen. (zie contact pagina)

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23