Weekend-workshops

 

De workshops van Christer zijn krachtig. Twee dagen ondergedompeld in hele hoge vibraties die zorgen dat alles wat niet meer dient aan oude karma en emoties omhoog komt en met gemak losgelaten wordt.

 

We zullen de workshops starten met een aantal simpele Qi-Gong oefeningen onder leiding van Toni, waarmee we beginnen om het systeem te openen en ons zo comfortabel te voelen in lichaam en ruimte. Daarna zal het roer over worden genomen door Christer en zal de energie geleidelijk aan worden opgebouwd om zo onze diepere stukken, waar we vaak al tijden voor weglopen, naar boven te halen en zo te helen. Dit kan intens voelen, maar hoe minder de weerstand is des te beter. Het idee is te zijn met wat opkomt, ermee te ademen en vervolgens los te laten. Hoe meer we dit durven toe te laten, zonder oordeel, des te meer kan Christer voor ons betekenen. Tijdens het hele proces zal hij alles aan lage vibratie (karma, emoties en pijnen) die niet meer dienen overnemen en voor ons afvoeren. Hij doet dit in razendsnel tempo.

 

Deze eerste dag zullen we beginnen rond 11:00 s'ochtend en doorgaan tot ongeveer 10 á 11 uur 's avonds, om vervolgens in de neergezette energie te slapen. Christer geeft hierover aan dat wanneer je bijvoorbeeld thuis zou slapen, je een groot deel van het proces misloopt. Thuis neigen we namelijk terug te vallen in de veilige patronen en mechanismen die we kennen, degene die we destijds nodig hadden, maar ons op dit moment weerhouden vrij te leven… Deze nacht is een kans om alles te laten gaan wat niet meer dient. Tijdens deze nacht zullen wij nog een keer wakker gemaakt worden, met als reden dat we ons in de avond makkelijker overgeven en daarmee ook makkelijker loslaten. Dit is een vorige keer ook als zeer waardevol gebleken in het proces. De volgende ochtend worden we wakker gemaakt met de klank van een zachte fluit en na wat eten wordt het programma voortgezet tot in de middag. Zo geschreven klinkt dit voor sommigen misschien intensief of spannend, maar in de torenhoge vibraties die Christer neerzet tijdens deze weekenden is het zeer goed te doen…

 

Deze workshops hebben een mooie balans tussen beweging en rust. Er zullen oefeningen gedaan worden waarbij we ons openen en tussendoor zullen we op matjes liggen om zo met de klanken van drums, fluit, zang en andere instrumenten alles te verwerken. Op deze manier kunnen diepe processen op een gemakkelijke manier aangegaan worden en hoeven daardoor niet als zwaar ervaren te worden. Deze workshops zijn puur gericht op het loslaten van alle ballast en het thuiskomen bij jezelf. Hierdoor zal je steeds meer leren leven vanuit je kern en het leven in al zijn lagen moeiteloos ervaren.

 

Onze missie is om heling te brengen, en mocht het zo voelen dan zien we jullie graag tegemoet op een van onze toekomstige events.

 

 

 

Aankomende Workshops:

      

> Zaterdag en zondag 23 & 24 februari:  Weekend workshop bij centrum de Bron!

 

Mocht deze datum evt niet uitkomen, maar bent u wel geïnteresseerd in een workshop, neem dan gerust contact op, ik plaats u dan als optie voor de eerst volgende mogelijkheid. 

 

 

Prijs:   270,- euro  (biologisch eten en overnachting inbegrepen).

 

Wees welkom.

 

 

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23