Workshops


De workshop is voor mensen die nog net een level dieper willen gaan.

 

De workshops van Christer zijn krachtig.

Twee dagen ondergedompeld in hele hoge vibraties die zorgen dat alles wat niet meer dient aan oude karma en emoties omhoog komt en met gemak losgelaten wordt.

 

De energie zal geleidelijk worden opgebouwd en onze diepere stukken, waar we vaak al tijden voor weglopen zullen worden aangeraakt. Dit kan intens voelen, maar hoe minder de weerstand is des te beter. Het idee is te zijn met wat opkomt, ermee te ademen en vervolgens los te laten. Dit zal onder begeleiding zijn van drum, fluit en zang van Christer, eventueel onze eigen klanken.

 

Het wordt aangeraden in de neergezette energie te slapen. We beginnen 's middags en gaan door tot diep in de nacht.

De reden hiervoor is dat we ons in de avond makkelijker overgeven en daarmee makkelijker loslaten.

De volgende ochtend worden we wakker gemaakt met de klank van een zachte fluit en na wat eten wordt het programma voortgezet tot in de middag.

 

Mede zullen we tijdens deze dagen door Christer één voor één apart genomen worden om verder de diepte in te gaan.

 

Deze workshop is puur gericht op het loslaten van alle ballast en thuiskomen bij jezelf.

Hierdoor zal je steeds meer leren leven vanuit je kern en het leven in al zijn lagen moeiteloos ervaren.

 

 

 

Aankomende Workshops:

 

> Zaterdag en zondag 17 & 18 november: Weekend workshop bij centrum de Bron!  (VOL)

> Zaterdag en zondag 8 & 9 december:  Weekend workshop bij centrum de Bron!

 

Mocht deze datum evt niet uitkomen, maar bent u wel geïnteresseerd in een workshop, neem dan gerust contact op, ik plaats u dan als optie voor de eerst volgende mogelijkheid. 

 

 

Prijs:   270,- euro  (biologisch eten en overnachting inbegrepen).

Wilt u meer weten over de inhoud van onze komende workshops klik dan "Hier"

 

Wees welkom!

 

 

 


Testimonials:

 

Sigrid:

 

Ik was al enkele malen voor een privé sessie bij Christer geweest waar o.a duidelijk werd, dat er veel ingehouden woede in mijn lijf zat. Dit was ik me niet bewust en door deze sessies kom ik steeds dichter bij mezelf. Ik heb geleerd dat deze woede er gewoon mag zijn.

De dynamiek bij een groepssessie voelde voor mij anders. Ik kwam nu andere stukken van mijzelf tegen, die ik me niet bewust was. Zo kwam er bij mij veel verdriet en eenzaamheid naar boven. Dit is het mooie van samen met een groep

zijn, want iedereen heeft zijn eigen bijdrage in de groep. Je bent niet voor niks in deze groep en er werden dingen getriggerd bij mij, die in een privé sessie niet zouden gebeuren.

Bij de groeps sessie voelde ik me heel veilig, terwijl dit ook een groot thema voor mij is. Het was voor mij heel fijn om deze dagen met energie bezig te zijn. Door de oefeningen van Toni, leer je wat je met energie kunt doen.

Ook hebben we veel gezongen, en als je echt vanuit je kern zingt voel je je heel krachtig!

En wat ik heel fijn vind van zo’n weekend is dat het eten allemaal verzorgd wordt. Als we pauze hadden, stonden er allemaal lekkere dingen klaar, heerlijk.

Wat ik vooral geleerd heb is dat ik trots kan zijn op mezelf en dat ik mezelf mag

bedanken dat ik dit gedaan heb! I’m coming home…

 

Aho

 

 

Diana:

 

Dankbaar en blij kijk ik terug naar deze energieke workshop dat mij dichter bij mezelf heeft gebracht. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik al op mijn gemak gesteld door Toni. De sfeer was ontspannen en ik kon nog even in de tuin bijkomen van de reis en genieten van de kruidenthee die al klaar stond.

 

De sessies met Christer waren zeer intens. Met behulp van Toni die met de deelnemers de Chi Qong beoefende kon de eigen energie gevoeld worden en meer geopend worden. De veiligheid, de liefde en openheid van Christer en Toni en de deelnemers brachten je steeds dieper bij je ware kern gedurende de sessies.

 

Na de heerlijke nacht met een korte nachtelijke onderbreking met de fluit gevolgd door een sessie ben ik toch uitgerust opgestaan. De laatste dag was het gevoel van  dichter bij jezelf zijn, het happy gevoel van stabiliteit, acceptatie en heldere inzichten. Het eten van deze dagen dat met liefde is klaargemaakt heb ik als lekker en voedzaam ervaren. Bedankt hiervoor. Tijdens de hele workshop krijg je tools mee die je dagelijks kan toepassen. De kracht is met geen pen te beschrijven zo intens en ik geniet elke dag weer hiervan. Een cadeautje voor een beter leven.

 

Nicole:

 

Tot nu toe heb ik 3 ontmoetingen gehad met Christer: een sessie, gevolgd door een workshop en toen nog een sessie.

 

Ik ervaar Christer als heel direct en hij gaat gelijk naar de kern.

 

Tijdens de eerste sessie ervaarde ik, ook al verstond ik hem niet altijd, dat ik hem toch steeds begreep. Hij is heel duidelijk in zijn reacties. Als je er omheen draait kan hij streng zijn en gebruikt hij de woorden “don’t run away”, als je herkent wat hij aanreikt, krijg je een prachtig liefdevol “perfect” te horen.

 

De workshop heeft mij dieper in contact gebracht met mijn lichaam. Een heerlijke start met Qi Gong oefeningen, gegeven door Toni, gevolgd door klanken maken, zingen, begeleid door de stem van Christer en de klanken van door hem bespeelde instrumenten als fluit, saxofoon en trommel. Hij komt steeds langs en raakt dat aan wat aandacht behoeft. Het veelvuldig gebruik van de eigen stem, heb ik ervaren als een meditatie, waarin ik in diepe stilte ben afgedaald. In de persoonlijke sessie tijdens dit weekend, werd een oud patroon aangeraakt, wat in deze dagen verder is uitgekristalliseerd.

 

De 2e sessie, was wonderbaarlijk. Christer liet mij zien dat ik altijd hard heb gewerkt en dat dat niet meer hoeft. De kunst van het niets-doen, ontspannen en het laten gebeuren. Daarin ontstond veel zachtheid en liefde. Ook heeft hij vastzittende stukken voor mij ontkrampt waarna er enorme ruimte en souplesse ontstond in mijn lijf.

 

Na de openheid van deze laatste sessie, heb ik een tegenreactie ervaren (enorme vermoeidheid, dissociatie en een heftig terugkeren van de patronen). Zoals ik het ervaar komt er in contact met Christer vrij wat ik herken, maar wat ik me nog niet hebt toegeëigend. Dit vraagt aandacht, toewijding en zachtheid …

 

 

 

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23