Privé sessies 

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt  op (oude) emoties en (familie) karma in  dit leven en vorige levens. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.

 

Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen en af te voeren, dit is zijn grote kracht. 

 

De sessies vinden zittend op een stoel plaats. Christer ziet en voelt waar er geheeld mag worden en gaat snel de diepte met je in. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma kunnen gevoeld en afgestroomd worden. Christer geeft mede tips om thuis mee te werken, evenals voedingsadvies waar nodig.

 

Het lichaam zal na de healing weer een nieuwe balans moeten vinden. Emoties en andere gewaarwordingen kunnen na de sessie nog lang doorwerken. 

Je zult hierna meer vanuit jouw kern kunnen leven.

 

Ook kinderen zijn welkom en kunnen de ondersteuning vaak goed gebruiken.

Voor kinderen onder de 12 jaar oud hanteren wij vaak een kortere tijd, dit aangezien hun systemen sneller reageren op een healing. De ouder(s) of een wettelijke vertegenwoordiger is altijd bij de sessie aanwezig. Voor kinderen wordt een aangepast tarief gehanteerd.

 

 

Tarief:     € 120,-   Pinnen is mogelijk.

                           (Voor de mensen met een laag inkomen

                             is er een speciale regeling)

 

Taal:                  Engels. (Vertaler eventueel 

                           aanwezig)

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Christer, klik dan hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

 

Wees welkom!

  


Testimonials:

 

 

Ineke:

 

Na de eerste sessie met Christer voelde ik meteen dat er veel zwaarte weg was genomen en de dagen erna voelde ik me daardoor lichter en tegelijkertijd veel steviger.
De tweede sessie ging veel dieper en naast dat er weer veel energetische ballast werd weggenomen was er ook ruimte voor de ervaring van verbinding. In alle kwetsbaarheid en kracht, en in volle integriteit. Ik merkte in de dagen erna dat ik vrijer en krachtiger kon bewegen: letterlijk in mijn lijf en ook in alle onderwerpen in mijn leven.
De derde sessie was feest: naast het nog meer openen, en afbreken van innerlijke barrières kwamen we op een stille krachtige vibratieloze plek.
Ik heb gezien dat Christer werkelijk alles geeft om je thuis te laten komen in jezelf, je kunt je vol vertrouwen overgeven aan het proces, hij is integer, wil helpen en kan helpen. Zeer krachtige sjamaan die zonder omwegen je ziel roept. Als je je openstelt en wil kijken krijg je gegarandeerd een prachtige ervaring.
En als je de mogelijkheid hebt, boek dan zeker meer dan 1 sessie, het geeft je een grote stap vooruit in het ankeren in de vrijheid in jezelf.

 

 

Johan:

 

Inmiddels heb ik drie sessies mogen ervaren. Christer is direct, no nonsens, enorm snel en net als een stofzuiger. Hij zuigt de zware energie omhoog en transformeert deze doormiddel van klanken, zijn goede aarding en door je te laten meeademen. Christer werkt zonder externe middelen, vanuit zijn eigen kracht en nodigt je uit om vanuit jouw kracht te leven en thuis te komen. Als hij hiervoor even boos op je moet worden dan doet hij dat want ja, ik ben behoorlijk aangepakt en wakker geschut. Ik heb zijn boodschap ontvangen en ben verbaasd over hoe accuraat hij is over mijn verleden, thema’s waarvoor ik blijkbaar nog steeds wegloop en angsten die er nog zijn. Hij heeft me weten te verbinden met emoties die ver weggestopt zaten. Herinneringen zijn omhoog gekomen die ik niet meer wist omdat ik lang geleden besloten had dat ik hier niet meer aan herinnerd wilde worden. Na drie sessies voel ik meer ruimte in mijzelf, meer in contact met mijn emoties en mijn lichaam. Deze bijzondere ervaring die ik niet had willen missen heeft me meer inzicht gegeven in mezelf. Vooral de stukken waarvoor we vaak bewust of onbewust weg lopen heeft hij in sneltrein vaart naar de oppervlakte weten te trekken. Volgens Christer leven we in een bijzondere periode waarin het de hoogste tijd is om onze ballast op te ruimen. De ballast die ons ervan weerhoudt vanuit onze ware kracht te leven. Waar ik dacht dat ik al behoorlijk vanuit mijn kracht leefde mag ik dankzij deze man nog even herzien. Blijkbaar is dit niets in vergelijking met wat het kan zijn. Ik ben benieuwd!    

 

 

Karin:
Ik heb 2 sessies gedaan bij Christer, de eerste sessie (tijdens een open dag) duurde ca. 10-15 minuten. Deze sessie was zeer krachtig, Christer wist meteen letterlijk zijn vinger (in dit geval handen) op de zere plek te leggen, de geblokkeerde energie kwam vrij en alles begon meteen te stromen. Vrijwel geheel pijnvrij ging ik naar huis en die nacht had ik een droom waarin de healing verder werd voortgezet. Ik zag hoe vervuilde energieën en blokkades mijn lichaam verlieten. Zeer onder de indruk daarvan heb ik een paar dagen later nog een sessie gedaan, ditmaal van een uur. Opnieuw gebeurde er van alles, energieën gingen stromen en opnieuw verdwenen de laatste resten ballast en alles werd lichter. Ik ben oude zwaarte kwijt, ik heb meer energie en ik voel een lichtheid (vrolijkheid) in mezelf die ik was kwijtgeraakt. Christer doet dit alles op een liefdevolle, af en toe strenge en zeer prettiger manier.

 

 

Ina Maria:

 

Met humor, helende klanken, ademhalingsoefeningen, het wegnemen van energie- en processen die niet meer dienen helpt Christer je meer thuis te komen in jezelf, hij helpt je thuis te komen in je krachtcentrum.
Christer`s healing werkt heel intensief en positief confronterend zowel op de fysieke-, emotionele- en spirituele laag. Als je écht wil verder komen in je processen en thuis wilt komen in jezelf , is Christer een aanrader!
Christer geeft goede oefeningen zoals b.v. het zingen van bepaalde klinkers op een bepaalde toonhoogte om je processen voort te zetten.
Omdat er veel gebeurd tijdens de sessie is het fijn om hierna wat te rusten.

 

Naomi:

Terug naar het gevoel, hoe ik de instelling ervaren heb: "Mijzelf vertrouwt mijn eigen zijn, de eenvoud beleven van het leven zoals ik dat als vriendelijke daad". Dat is waar Christer mij to teen nam tijdens de sessie. Hij bracht mij daar door ook samen klanken te maken terug naar mijn gevoel die ik me weer vertrouwd en thuis voelde. Christer heeft mij geholpen om weer te voelen. Twee maanden geleden had ik de sessie maar ik had voor mijzelf niet echt duidelijk dat ik kwam, ik had geen verwachtingen, duidelijk effect heeft het zeker wel gehad. Ik besef me nu dat ik bijna geen alcohol meer drink, rook ook stukken minder en dat ik mijn oude passie: zingen weer opgepakt heb. Het meest waardevolle is dat ik mijn gevoel kan volgen dat mijn vriendschappen en delen van mijn relaties harmonieuzer zijn gaan verlopen en dat ik meer liefde voor mijzelf en voor anderen ervaar.

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Lucie Houtkamp/Sonja Hamerslag

   Email: info@nordicshamanism.nl

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

 

 

IBAN: NL19ABNA0461850974

tnv S. Viklund-Hamerslag (tijdelijk)