Privé sessiesDe privé sessies van Christer zijn een echte aanrader!

 

In korte tijd weet hij enorm veel los te maken bij mensen.

 

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.

 

Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele en energetische disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht. 

 

De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.

 

Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken, evenals voedingsadvies waar nodig. Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen, dit qua bewustwording of eventuele nog lichte emoties. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven. Dit is een zeer effectieve manier van genezing die absoluut de moeite waard is om te ervaren!

 

Bijkomend aan dit alles is dat Toni, die voltijds samenwerkt met Christer, naderhand altijd aanwezig is en zijn kwaliteiten gebruikt om te kijken waar iemand zit. Hij geeft vaak meditatie technieken, inzichten en waar nodig Tai-Chi oefeningen mee om de periode na de sessie en in z'n algemeen zo makkelijk mogelijk door de processen heen te komen. Op deze manier bieden wij een zeer volledige ervaring en ondersteuning.

 

 

Investering:     € 120,-   Pinnen is mogelijk.

                           (Voor de mensen die in de

                           bijstand is er een speciale    

                           regeling)

 

Lengte:               1 uur

Taal:                    Engels. (Vertaler eventueel 

                            aanwezig)

 

 

Het is de investering (in u zelf) meer dan waard!

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Christer, klik dan hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

 

Wees welkom!

 

(For translation in English press "This button".)

 


Testimonials:

 

Jannie:

 

De aantal sessies met Christer die ik tot nu toe gedaan heb, zijn voor mij heel waardevol. Door zijn zachte, maar krachtige benadering ontstaat er een diep gevoel van lichtvoetige, vrolijke vrede. Oud verdriet komt boven en verdwijnt uit mijn lijf; er ontstaat meer ruimte voor de kern en verbinding met positieve krachten. Een aanrader wat mij betreft!

 

 

Ineke:

 

Na de eerste sessie met Christer voelde ik meteen dat er veel zwaarte weg was genomen en de dagen erna voelde ik me daardoor lichter en tegelijkertijd veel steviger.
De tweede sessie ging veel dieper en naast dat er weer veel energetische ballast werd weggenomen was er ook ruimte voor de ervaring van verbinding. In alle kwetsbaarheid en kracht, en in volle integriteit. Ik merkte in de dagen erna dat ik vrijer en krachtiger kon bewegen: letterlijk in mijn lijf en ook in alle onderwerpen in mijn leven.
De derde sessie was feest: naast het nog meer openen, en afbreken van innerlijke barrières kwamen we op een stille krachtige vibratieloze plek.
Ik heb gezien dat Christer werkelijk alles geeft om je thuis te laten komen in jezelf, je kunt je vol vertrouwen overgeven aan het proces, hij is integer, wil helpen en kan helpen. Zeer krachtige sjamaan die zonder omwegen je ziel roept. Als je je openstelt en wil kijken krijg je gegarandeerd een prachtige ervaring.
En als je de mogelijkheid hebt, boek dan zeker meer dan 1 sessie, het geeft je een grote stap vooruit in het ankeren in de vrijheid in jezelf.

 

 

Johan:

 

Inmiddels heb ik drie sessies mogen ervaren. Christer is direct, no nonsens, enorm snel en net als een stofzuiger. Hij zuigt de zware energie omhoog en transformeert deze doormiddel van klanken, zijn goede aarding en door je te laten meeademen. Christer werkt zonder externe middelen, vanuit zijn eigen kracht en nodigt je uit om vanuit jouw kracht te leven en thuis te komen. Als hij hiervoor even boos op je moet worden dan doet hij dat want ja, ik ben behoorlijk aangepakt en wakker geschut. Ik heb zijn boodschap ontvangen en ben verbaasd over hoe accuraat hij is over mijn verleden, thema’s waarvoor ik blijkbaar nog steeds wegloop en angsten die er nog zijn. Hij heeft me weten te verbinden met emoties die ver weggestopt zaten. Herinneringen zijn omhoog gekomen die ik niet meer wist omdat ik lang geleden besloten had dat ik hier niet meer aan herinnerd wilde worden. Na drie sessies voel ik meer ruimte in mijzelf, meer in contact met mijn emoties en mijn lichaam. Deze bijzondere ervaring die ik niet had willen missen heeft me meer inzicht gegeven in mezelf. Vooral de stukken waarvoor we vaak bewust of onbewust weg lopen heeft hij in sneltrein vaart naar de oppervlakte weten te trekken. Volgens Christer leven we in een bijzondere periode waarin het de hoogste tijd is om onze ballast op te ruimen. De ballast die ons ervan weerhoudt vanuit onze ware kracht te leven. Waar ik dacht dat ik al behoorlijk vanuit mijn kracht leefde mag ik dankzij deze man nog even herzien. Blijkbaar is dit niets in vergelijking met wat het kan zijn. Ik ben benieuwd!    

 

 

Karin:
Ik heb 2 sessies gedaan bij Christer, de eerste sessie (tijdens een open dag) duurde ca. 10-15 minuten. Deze sessie was zeer krachtig, Christer wist meteen letterlijk zijn vinger (in dit geval handen) op de zere plek te leggen, de geblokkeerde energie kwam vrij en alles begon meteen te stromen. Vrijwel geheel pijnvrij ging ik naar huis en die nacht had ik een droom waarin de healing verder werd voortgezet. Ik zag hoe vervuilde energieën en blokkades mijn lichaam verlieten. Zeer onder de indruk daarvan heb ik een paar dagen later nog een sessie gedaan, ditmaal van een uur. Opnieuw gebeurde er van alles, energieën gingen stromen en opnieuw verdwenen de laatste resten ballast en alles werd lichter. Ik ben oude zwaarte kwijt, ik heb meer energie en ik voel een lichtheid (vrolijkheid) in mezelf die ik was kwijtgeraakt. Christer doet dit alles op een liefdevolle, af en toe strenge en zeer prettiger manier.

 

 

Ina Maria:

 

Met humor, helende klanken, ademhalingsoefeningen, het wegnemen van energie- en processen die niet meer dienen helpt Christer je meer thuis te komen in jezelf, hij helpt je thuis te komen in je krachtcentrum.
Christer`s healing werkt heel intensief en positief confronterend zowel op de fysieke-, emotionele- en spirituele laag. Als je écht wil verder komen in je processen en thuis wilt komen in jezelf , is Christer een aanrader!
Christer geeft goede oefeningen zoals b.v. het zingen van bepaalde klinkers op een bepaalde toonhoogte om je processen voort te zetten.
Omdat er veel gebeurd tijdens de sessie is het fijn om hierna wat te rusten.

 


Desiree:

 

Licht en een liefdevolle oerkracht, dat was mijn eerste ervaring bij binnenkomst. Met zachte drang leidt sjamaan Christer naar de gebieden waar mijn lichaam aangeeft dat het emotionele blokkades en karma uit vorige generaties vasthoudt.

Neem je eigen ruimte, is zijn advies.

“Voel je eigen ruimte.”

En terwijl ik dat doe zie ik een soort kathedraal in het bos, gefilterd licht valt in stralen door het gebladerte. Op de grond ligt mos, en een damhert met groot gewei komt losjes aanlopen. Hij blijft staan en laat zich bewonderen in het licht.

Intussen gebruikt sjamaan Christer al zijn kracht om mij te helpen mijn opgebouwde blokkades op te lossen. Met een keelzang trilt hij de blokkades los, die hij vervolgens krachtig afslaat. Als ik na de healing naar buiten loop, blijven de gewijde plek en het hert bij me. Ik heb mijn eigen ruimte, voel me lichter en heb daarnaast nog advies gekregen hoe ik kan mediteren om verdere blokkades op te lossen. Een mooie ervaring in de kracht van goddelijk licht. Door terug te denken word ik ook meteen weer door die kracht omhuld. Heel bijzonder
Naomi: 

Back to the feeling, hoe ik de sessie ervaren heb: "Mijzelf vertrouwt voelen met mijn eigen zijn, de eenvoud beleven van het leven zoals ik dat als kind deed". Dat is waar Christer mij naar toe nam tijdens de sessie. Hij bracht mij daar door ook samen klanken te maken terug naar mijn gevoel waardoor ik me weer vertrouwd en thuis voelde. Christer heeft mij geholpen zonder woorden en technieken te voelen. Twee maanden geleden had ik de sessie maar ik had voor mijzelf niet echt duidelijk waarvoor ik kwam, ik had geen verwachtingen, duidelijk effect heeft het zeker wel gehad. Ik besef me nu dat ik bijna geen alcohol meer drink, rook ook stukken minder en dat ik mijn oude passie: zingen weer opgepakt heb. Het meest waardevolle is dat ik mijn gevoel heb kunnen verwoorden en delen waardoor relaties harmonieuzer zijn gaan verlopen, ik meer liefde voor mijzelf en voor andere voel.

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23