Toni Bruinen


In samenwerking met Christer.

 

Geboren in Afrika, getogen in Nederland, en later in verschillende ander landen gewoond, waaronder Noorwegen. Een land waar ik een opleiding deed voor outdoor survival, en lange tijd heb gewerkt als explosievenexpert voor constructie bedrijven. Hier opvolgend ben ik twee jaar door Azië gereisd, waaronder India, Nepal en later dertien maanden China, waar ik Chinese vechtsporten/ bewegingsleer trainde.
Deze tweejarige reis wijde voor mij een groot bewustwordingsproces in.

Hier trainde ik en ontving ik onderrichting van verscheidene meesters, uit verschillende tradities en principes. 
Dankbaar leerde ik een andere manier van doen en zienswijze op de wereld, een die veel diepgaander was dan wat ik tot voorheen geleerd had. Een met een holistische kijk...

Terug gekomen in Nederland ben ik verder gegaan, en heb sindsdien heel veel interne processen doorgemaakt wat heeft gezorgd voor een exponentiële groei in mijn bewustzijn.

 

Afgelopen zomer 2017 kwam ik Christer tegen.

Mijn ontmoeting met hem was spontaan op straat in Oslo, Noorwegen, waar hij met een aantal mensen aan het keel-zingen was. Ik kon in hun ogen de liefde en passie voelen voor wat ze deden en de gesprekken die volgden gaven mij direct het vertrouwen een afspraak met Christer te maken.

Het werd al snel duidelijk dat we elkaar begrepen.

 

Na een aantal sessies heb ik hem uitgenodigd naar Nederland te komen, aangezien ik denk en voel dat mensen behoefte kunnen hebben aan dat geen wat hij aanbiedt.

“Thuis komen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties, maar gewoon leren zijn met alles wat is. Leven in en vanuit je “kern”.  In de paar sessies die ik met Christer heb gehad, heeft hij mij door een aantal enorme stukken weten te brengen waar ik al tijden mee rondliep, waarvan sommige bewust, sommige onbewust.

 

Vanuit eigen ervaring kan ik dan ook aangeven dat ik Christer als heel puur, krachtig en liefdevol ervaren heb. Ik ben daarom dankbaar dat ik Christer via deze weg aan jullie kan aanbieden.

 

Momenteel werk ik vol tijd met Christer samen echter daar voor was ik werkzaam als coach en ondersteunde ik mensen bij traumaverwerking en bewustwordingsprocessen, dit door middel van o.a. het omzetten van oude overtuigingen, gedachte patronen en emoties via onder andere Regressie therapie, innerlijk kind werk en energetische (familie)opstellingen. Daarnaast ben ik TaiChi leraar;  TaiChi is een Oosterse bewegingsleer met enorme diepgang die ik benader op een therapeutische manier. Door het opbouwen van energie via verschillende oefeningen worden blokkades zichtbaar en help ik mensen hier richting aan te geven om zo het lichaam te schonen. 

 

Deze tools neem ik mede mee in de workshops die wij aanbieden, en via deze samenwerking wensen wij jullie alle heling en geluk toe.

 

Wees welkom!

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23