Christer Viklund


 

 

De Scandinaviërs leven tussen bergen  waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten door middel van zijn “roots”.

 

Christer is geboren in het noorden van Zweden. 

 

Zijn voorouders zijn Zweeds en hij heeft op vele plekken gewoond in Zweden en Noorwegen. Op dit moment woont Christer in Nederland. De vele verhuizingen zijn een les voor hem geweest, om niet vast te houden aan één plek en meer in het hier en het nu te leven.

 

Jarenlang leefde hij een "normaal" leven tot hij rond zijn vijftigste met een aantal vrienden aan het mediteren was.  Zijn handen werden spontaan warm, de energie in zijn lichaam nam toe en hij voelde alle emoties en energieën van zijn vrienden evenals die in en rond het huis. Vlak daarna begon hij met healen. 

 

De jaren die volgden is hij dan ook bezig geweest met het ontwikkelen van zijn kracht, in de zin van het toelaten van de energiestroom en het openen van zijn blokkades.

Het universum heeft hem in posities gebracht om eerst te leren en daarna pas te openen op het moment dat hij hier klaar voor was. Meer en meer werd zijn doel duidelijk en kan hij niet meer om het werk van Healer/Sjamaan heen. 

 

Door zijn krachtige lichtvibratie- en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt  op (oude) emoties en (oude) karma, zowel van dit leven, vorige levens als op familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Vanwege zijn goede gronding weet hij als een soort van stofzuiger al je zwaardere energie over te nemen, vult je op met zuivere licht vibraties, en doet dit in een razendsnel tempo, dit is zijn grote kracht! 

 

 

 

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen. Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

 

 

 

Hier is een video waarin hij zijn visie en verhaal deelt.

> https://www.youtube.com/watch?v=fZ6zBeqvJqo&t=127s

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Lucie Houtkamp/Sonja Hamerslag

   Email: info@nordicshamanism.nl

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

 

 

IBAN: NL19ABNA0461850974

tnv S. Viklund-Hamerslag (tijdelijk)