Bedrijven


 Ondersteuning bij bedrijfsvoering.

 

Om het moment dat een bedrijf in de running is, is het van essentieel belang dat alle gezichten en facetten van het bedrijf dezelfde kant op staan. Op het moment dat er ergens een inbalans ontstaat kunnen mensen gaan disfunctioneren of zal er ongenoegen kunnen gaan ontstaan. Alles dient op de juiste wijze samen te komen.

 

Dankzij de haarscherpe gevoeligheid die Christer heeft weet hij gemakkelijk op alle facetten van u bedrijf in te scannen en weet precies te vertellen waar het niet stroomt. Er zou bijvoorbeeld iets met een personeelslid kunnen zijn, maar ook het product en de ingang tot de markt worden onder de loep genomen.

 

Christer is een man die altijd direct tot op de bodem van het probleem duikt, en helpt u deze op te lossen.  Hij zal de sterke punten benoemen alsmede de zwakke punten waar een ieder mee aan de slag kan gaan.

Door een totaal pakket kan hij veel inzicht te geven in de verbeterpunten en meer richting geven aan zaken die voorheen nog niet helder waren. Zo kan het bedrijf optimaal in focus en power staan of weer op de rails komen.

Daarnaast kan Christer ook beginnende bedrijven goed ondersteunen door inzichten en richtlijnen naar voren te brengen bij het opzetten van de gehele business.

 

Christer kan ook ingezet worden bij teambuilding en/of persoonlijke sessies met één of meerdere mensen van het bedrijf.

 

Er wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht na een intake gesprek.

 

Contact per mail of telefoon via "deze link".

 

 

 

 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 72335092

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23