Agenda


 Privé-sessies

 Het RIVM heeft maatregelen geadviseerd om de besmetting met het Corona virus zo laag mogelijk te houden. Ook wij gaan deze regels opvolgen…

 

Dat houdt in dat Christer deze maand niet op locatie zijn sessies zal kunnen geven. Het is ook niet mogelijk om in de praktijk in Ubbergen voor een sessie langs te komen. De praktijk is gesloten!   Voor een ieder die zich deze maand aangemeld hadden: in overleg met de locaties zal gekeken worden of we deze dagen alsnog kunnen inplannen voor april of mei. Voor de maand april  zal een planning onder voorbehoud gemaakt worden. Alles is nu afhankelijk hoe het Corona virus zich zal gedragen.

 

Geen hand geven, niet meer knuffelen, bedenk dat aandacht en liefde op vele wijzen gegeven kan worden. Een glimlach, een kaartje, een telefoontje… De  wereld lijkt op zijn kop te staan, chaos op vele vlakken, het lijkt dat een herordening gaat komen. Samen, in vertrouwen, kunnen we deze tijd door komen. Ondersteun elkaar en spreek je waardering uit naar elkaar, spreek je liefde uit!

 

Heb je nog vragen, we horen ze graag.

 

Het is wel mogelijk een skype sessie met Christer te boeken. De kosten voor deze sessie bedraagt € 75,- incl. BTW.

 

 

 

Avond Workshops

 

 

 

 

Wilt u een afspraak inplannen of bespreken, of bij verdere vragen, neem contact met ons op.

 

    


 Leven vanuit je kern

 

Nordic Shamanism

Contact:  Lucie Houtkamp/Sonja Hamerslag

   Email: info@nordicshamanism.nl

Telefoon:  06 - 55 85 55 68

Kvk-nummer: 76223086

 

IBAN: NL92 RABO 0332 5718 23